BIJ ACTELION DRAAIT ALLES OM MENSEN

Tijdens de snelle groei in de afgelopen jaren heeft Actelion niet uit het oog verloren dat alles staat of valt met onze medewerkers. Onze medewerkers weten dan ook dat we van iedereen een significante bijdrage verwachten.

Actelion is zich ervan bewust dat iedere medewerker een unieke achtergrond heeft, zowel in cultureel als beroepsmatig opzicht. We streven ernaar om onze medewerkers een optimale werkomgeving te bieden waarin ze hun ambities kunnen verwezenlijken en kunnen bijdragen aan innovatieve medicijnen die het leven van patiënten verbeteren.

Jean-Paul Clozel, CEO van Actelion, besteedt een aanzienlijk deel van zijn tijd aan het bevorderen van een innovatiegerichte bedrijfscultuur. Actelion ziet de beroepsmatige ontwikkeling van zijn medewerkers als een strategische prioriteit. Elke dag wordt gewerkt aan belangrijke verbeteringen van de infrastructuur en diensten die ons snel groeiende personeelsbestand ter beschikking staan. Op die manier kunnen we zorgen voor een werkomgeving met alle voorzieningen waarin optimale productiviteit mogelijk is.

 

MEDEWERKERS WERELDWIJD

Drug Discovery388
Clinical Development452
Marketing & Sales1,443
Support Functions341
Total2,624
December  2016